Ofta är det ganska trist med rester, men ibland blir det riktigt bra!
Vi hade fläskkotletter kvar efter gårdagens grillning, och de förvandlades till en smarrig och smakrik bookmaker. Kul med lite annan smak av smörgås eller burgare, och detta vill jag gärna testa med oxfilé enligt originalet.
Ingredienser
Köttbiff
Toast
Salladsblad
Rödlök i ringar
Riven pepparrot*
Dressing:
Dijonsenap
Vitvinsvinäger
Honung
Rosta brödet, och ringla rikligt med dressing på båda skivorna.
Lägg på sallad och rödlök. Jag hällde ytterligare lite dressing över salladen.
Stek köttbiten i mycket smör, och salta rikligt. Lägg köttet på salladen och bred över pepparrot. På med sista brödskivan, och klart att servera!
*Vi har alltid en tub riven pepparrot i kylen, smakar minst lika bra som färsk
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar