Detta är en fantastiskt god sill, som min goa vän Therése imponerade med en midsommar.
Jag gjorde den nu, och den blev kanongod!
Jag gjorde den nu, och den blev kanongod!
Ingredienser
6 filéer (2 burkar) inläggningssill
3 pressade citroner
3 dl socker
Malen vitpeppar
15 krossade kryddpepparkorn
1 pkt dill (djupfryst)
2 hackade röda lökar
2 tärnade röda äpplen
Rör ihop citron och socker så att det smälter så gott det går.
Tillsätt alla andra ingredienser, obs! inte spadet från sillen.
Låt stå någon dag innan den skall ätas.
6 filéer (2 burkar) inläggningssill
3 pressade citroner
3 dl socker
Malen vitpeppar
15 krossade kryddpepparkorn
1 pkt dill (djupfryst)
2 hackade röda lökar
2 tärnade röda äpplen
Rör ihop citron och socker så att det smälter så gott det går.
Tillsätt alla andra ingredienser, obs! inte spadet från sillen.
Låt stå någon dag innan den skall ätas.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar