tisdag 22 december 2009

Pasta med Spenat

Det här är en rätt som jag har tagit med mig från Holland. Det är superenkelt och blir jättegott!


Ingredienser:
Hackad fryst spenat
lök
philadelphiaost vitlökssmak, eller Boursinost med smak
färsk chilipeppar – om man vill ha lite sting
pasta
kyckling
riven ost


Låt löken mjukna i en kastrull tillsammans med vitlök och chilipeppar (jag har ju vitlök i allt, man kan ta bort det om man vill) tillsätt spenaten och eventuellt lite vatten. När spenaten är varm rör ner philadelphiaost, salta och peppra. Under tiden så har du kokat pasta och stekt lite kyckling filéer. Servera på tallrikar: pastan underst spenaten ovanpå och sedan rikligt med god ost. Lägg kycklingen ovanpå eller vid sidan av.

1 kommentar:

  1. Igår gjorde jag pastarätten med spenat och kyckling – så gott! Min syster var här på middag, och både hon och Andreas tyckte det var jätte gott.
    Verkligen en trevlig rätt! Vad kul att plocka med sig maträtter hem, det är ju något väldigt positivt med att ha ett andraland, man kan plocka godbitarna från varje land! / Emma

    SvaraRadera

 

View My Stats