Igår blev det denna pastan till middag, gick jättesnabbt att slänga ihop, och var fantastisikt god.
4 portioner
1 pkt / bit gorgonzola
250 ml matlagningsgrädde
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Soltorkade tomater ca 10 st
Valnötter
Hackad persilja
Valfri pasta
Sätt på pastavatten, och koka pastan.
Fräs lök och pressad vitlök lätt i en panna i olja. Strö över lite mjöl och rör runt. Tillsätt matlagninsgrädden.
I med gorgonzolaosten, i bitar, och låt såsen småputtra. Skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar, salta och peppra och strö över persilja.
Servera med pasta, och toppa med några valnötter och gärna riven parmesan
Smaklig måltid!
onsdag 1 december 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar