onsdag 1 december 2010

Gorgonzola pasta

Igår blev det denna pastan till middag, gick jättesnabbt att slänga ihop, och var fantastisikt god.

4 portioner

1 pkt / bit gorgonzola
250 ml matlagningsgrädde
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Soltorkade tomater ca 10 st
Valnötter
Hackad persilja
Valfri pasta

Sätt på pastavatten, och koka pastan.
Fräs lök och pressad vitlök lätt i en panna i olja. Strö över lite mjöl och rör runt. Tillsätt matlagninsgrädden.
I med gorgonzolaosten, i bitar, och låt såsen småputtra. Skär de soltorkade tomaterna i mindre bitar, salta och peppra och strö över persilja.
Servera med pasta, och toppa med några valnötter och gärna riven parmesan

Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

View My Stats