torsdag 11 februari 2010

Kycklinggryta med Äpple och Dijon

Detta är en supergod rätt som har blivit en av våra vardagsfavoriter! Fick tipset av Therése som hade lagat den hemma och den hade blivit en succé! Det är en annorlunda och god, len smak.

Kycklingfiléer, antingen hela eller i bitar
2 äpplen, tärnade
1 gul lök
Några msk dijonsenap
Ca 2dl äpplejuice
Ca 2dl kycklingbuljong (alt. en skvätt fond)
Matlagningsgrädde
Timjan (torkad)
Salt & Pepar
Ris

Fräs lök och kyckling.
Tillsätt grädde, buljong och juice, låt koka upp.
Smaksätt med timjan, dijonsenap och salt & peppar. Låt puttra en stund. Lägg i äpplebitarna och smaka av. Servera med ris.

Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

View My Stats