
Detta är en riktig höjdare, som jag gjorde till efterrätt för nån vecka sen, jätte lyckad, och fantastiskt god! Tror det är svårt att bli besviken
Ett annat STORT plus är att den går löjligt snabbt att göra, och att man kan göra den långt i förväg - perfekt!
4 portioner
3 dl grädde
--
2 äggulor
1 dl florsocker
---
Ca 150 gr Marianne kolor
Jordgubbar eller hallon
Mjölkchoklad
Vispa grädden i en bunke
Vispa äggulor och florsocker i en annan bunke.
Krossa mariannekolorna, ex i en blender.
Blanda ihop alla ingredienserna i en av bunkarna, och ställ i frysen minst 2h före servering.
Smält mjölkchokladen, smeta ut 4 "galler" på ett smörpapper, och låt stelna i kylskåp
Servera i 4 fina glas, med chokladflarnet och några bär på toppen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar